Народна странка

Алексић у Неготину: Грађани и опозиција се ујединили у борби за нормалну Србију

Алексић у Неготину: Грађани и опозиција се ујединили у борби за нормалну Србију

Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас у Неготину да у Србији данас „ништа није нормално“ и да такво стање не може променити ниједан појединац, него „само сви заједно“ тако што ће 3. априла грађани изаћи на изборе и гласати за нормалну Србију и листу „Уједињени за победу Србије“.

„Грађани су се ујединили у борби за нормалну Србију зато што у Србији више ништа није нормално. Није нормално да плаћате прегледе и операције а цео живот плаћате здравствено осигурање од ваше плате. Није нормално да вам деца завршавају факултете а да у министарствима раде старлете. Није нормално да у Бору Кинези отимају нашем народу земљу и раде по кинеским законима усред Србије“, рекао је Алексић на предизборној конвенцији Уједињене Србије.

Алексић је истакао да није нормално да у „Аптиву“ у Књажевцу који је добио државне субвенције плата буде 33.000 динара.

„Није нормално да Вучићева власт сруши у центру Београда приватне објекте и да после пет година нико не одговара за то.  Није нормално да тужилаштву доставимо доказе о пљачки „Крушика“ и Телекома, а да републичка тужитељка Загорка Доловац спава дубоким сном. Није нормално да власт створи клан Вељка Беливука који је млео људе и пребијао грађане који се буне против власти“, рекао је Алексић.

„Све ћемо то променити после победе на изборима 3. априла и Србија ће постати слободна и нормална држава“, закључио је Алексић.
Председник Градског одбора Народне странке Неготин и кандидат на листи „Уједињени за победу Србије“ Крста Станковић Њењуловић рекао је да је неопходно променити власт, а потом и штетне законе.

„Као посланик залагаћу се да се пољопривредницима врате субвенције на ниво из 2012. године, односно на 12.000 динара по хектару, а данас износе 4.000 динара“, рекао је Станковић Њењуловић.