Народна странка

Алексић у Београду: Избори у недељу велика прилика да победимо криминал и корупцију

Алексић у Београду: Избори у недељу велика прилика да победимо криминал и корупцију

Потпредседник Народне странке и трећи на листи Уједињени за победу Србије Мирослав Алексић изјавио је данас да се Србија „ујединила за истину, а против лажи и безакоња“ и да су избори у недељу, 3. априла, велика прилика да се изграде институције, зауставе корупција и криминал, а одговорни пошаљу у судове и у затвор.

„Наша земља је на прекретници и цела уједињена Србија данас гледа у Београд, јер Београд мора да победи за Србију и да победи за будућност. Држава је срушена када су порушени објекти у Савамали. Хајде да изградимо државу, а први корак ка том циљу је изборна победа“, рекао је Алексић на завршном предизборном митингу Уједињене Србије на београдском Тргу Николе Пашића.

„О томе какви људи управљају Србијом последњих десет година најбоље говори чињеница да је председник СНС-а Александар Вучић први српски лидер после балканских ратова који није био у стању да организује изборе на Косову и Метохији, али је зато 2014. године успешно натерао грађане Србије да учествују на изборима које је организовала приштинска власт, те да седну у фотеље владе у Приштини“, додао је Алексић.  

Алексић је истакао да су предстојећи избори прилика да се промени власт и да потом буду одузете фреквенције „медијским тровачницама“ и да из Србије буду „отерани Рио Тинто и други који хоће да нашу земљу претворе у колонију“.

„Имамо прилику да успоставимо државу која ће улагати у наше младе, лекаре, професоре, предузетнике и пољопривреднике, а извршитељима одузети овлашћења како не би могли да остављају без крова над главом самохране мајке и пензионере“, рекао је Алексић.  

„Људи са листе Уједињени за победу Србије стоје пред вама и позивају вас да уједињени победимо за Србију и будућност“, навео је Алексић.