Народна странка

Павловић: Запослени у јавним предузећима натерани на митинг СНС-а у Београду

Павловић: Запослени у јавним предузећима натерани на митинг СНС-а у Београду

Одборник Народне странке у Скупштини Београда Милош Павловић изјавио је да су запослени у београдским јавним предузећима „натерани под претњама“ да дођу на данашњи митинг СНС-а испред Спортског центра Вождовац на Бањици, а грађанима је „под претњом“ наложено да уклоне своја возила са оближњег паркинга.

„Јавна предузећа у Београду данас су на минимуму рада због митинга СНС-а и због тога штету трпе грађани“, рекао је Павловић.

„Ако народ заиста толико воли СНС као што тврди режим, зашто терају прете радницима и терају их да иду на њихов скуп? Зашто се митинзи СНС-а увек одржавају радним даном, а не током викенда? Искључиво да би запослене могли да натерају да дођу на њихове митинге“, додао је Павловић.  

Павловић је позвао Београђане да се одупру притисцима „људи који већ осам година пљачкају народне паре и касу Београда и крију се иза државних институција“.

„Зато позивамо све Београђане да 3. априла изађу на изборе и гласају за листу Уједињени за победу Београда, како бисмо заједно променили и власт у главном граду“, закључио је Павловић.