Народна странка

Ристић: Јеремића на Косову и Метохији дочекали подршка и поштовање нашег народа

Ристић: Јеремића на Косову и Метохији дочекали подршка и поштовање нашег народа

Као што паметни људи кажу а ми подржавамо – „ум царује, снага кладе ваља".

Чланови Народне странке Косова и Метохије обавештавају јавност да су са великим задовољством, срећом и радошћу провели два дивна дана са председником Народне странке Вуком Јеремићем и члановима најужег руководства Народне странке на Косову и Метохији.

Такође, као становници Косова и Метохије, а не само као чланови Народне странке, исказујемо жељу и наду да ће нас једног дана посетити, осим представника Народне странке и председник Србије, председник Владе Србије, министар одбране, министар унутрашњих послова, као и први човек за КиМ Петар Петковић.

Иако медији под утицајем режима преносе да је Вук Јеремић “посетио своје пријатеље сепаратисте у Приштини", ми исказујемо жаљење што нас као грађане КиМ називају сепаратистима, јер ми смо Срби који су верни Србији, који се надају да ћемо једног дана бити сви заједно и да ћемо једног дана имати равноправан статус као и грађани Уба, на пример.

Јеремић је са најужим руководством Народне странке посетио своје пријатеље, чланове Народне странке на КиМ, као и своје пријатеље међу монасима у манастиру Грачаница.

Бивши студент Богословије Петар Петковић очигледно не препознаје ни обрисе манастира Грачаница када износи овакве квалификације на рачун Вука Јеремића. Право питање за Петковића је када је он последњи пут био у посети том манастиру, а не шта раде српске патриоте попут Вука Јеремића…

Што се тиче заслуга за промовисање независности такозваног "Косова", одговор ћемо добити 3. априла, на дан гласања.
Уколико тог дана не буде организован изборни процес за посланике Скупштине Србије и председника Србије на територији КиМ, одговор је јасан ко промовише независност такозваног "Косова".

Само се надамо да ће директор канцеларије за КиМ Петар Петковић испунити дату реч, да ће поднети оставку уколико гласање не буде на Косову и Метохији.

Иначе, за грађане Косова и Метохије српске националности, српски пасоши нису валидни, јер имају "крилатицу" координациона управа - у преводу ПОНИШТЕНО, а последњих шест месеци захваљујући људима који воде данашњу Србију са тугом и болом прелепљујемо чак и грб сопствене државе Србије.

Колико је СНС протеклих година урадила за српски народ на КиМ, може се видети и из следећег поређења: уместо посете званичних представника Србије, на Косову и Метохији, најчешће га посећују Тамара са својом екипом "Са Тамаром у акцији", Анри Гујон са својим пријатељима из Француске, браћа из Црне горе, пријатељи из Републике Српске и многи други, али не и званичници Србије.

И да, за крај, чисто пријатељско обавештење: чак су и чланови странака на власти исказали велико поштовање према Вуку Јеремићу желећи да се сликају са њим.

Освежило, падао је снег а ускоро ће пасти још тога.

Народна странка Косово и Метохија,
координатор Жарко Ристић