Народна странка

Миловановић: Забрињавајуће придруживање Јетела кампањи против СББ-а

Миловановић: Забрињавајуће придруживање Јетела кампањи против СББ-а

Члан Главног одбора Народне странке Александар Миловановић изјавио је данас да отворено придруживање компаније Јетел (Yеттел) „силеџијској кампањи“ МТС-а против СББ-а постаје забрињавајуће.

„Сврставање Јетела на страну Телекома Србије "буди сумњу код корисника да се лични подаци могу злоупотребити", рекао је Миловановић за Н1.  

„Очигледно је да је главни циљ председника Србије Александра Вучића да кроз ‘модус операнди’ менаџмента МТС-а да грађанима Србије стави ружичасте наочаре и онемогући непристрасно и објективно информисање“, додао је Миловановић.

Миловановић је рекао је да „сврставање Јетела на страну силеџије буди сумњу код корисника да се лични подаци истих могу злоупотребити“.

„Грађани Србије су кроз историју показали да не воле наметнута решења. Вучић је више пута злоупотребио своју функцију јавно позивајући грађане да пређу на Супернову. Ово више није питање програма и цене услуга, ово је озбиљан покушај контроле процеса и укидања алатки којима би се онемогућио сваки облик критике ка режиму“, навео је Миловановић.

Н1 је раније објавио да се Телекому у покушају преузимања корисника СББ-а прикључио још један дистрибутер дигиталне телевизије, Јетел, који посредством контакт центра Вендител грађанима нуди повољну претплату и преузимање трошкова раскида уговора.