Народна странка

Јеремић: Гласајте за промене, власт није урадила ништа, само је бомбардовала народ ријалитијима

Јеремић: Гласајте за промене, власт није урадила ништа, само је бомбардовала народ ријалитијима

Челници коалиције „Драган Ђилас – Београд одлучује. Људи побеђују“ позвали су вечерас грађане да у недељу, 4. марта, гласају за промене у главном граду, јер власт Српске напредне странке за претходне четири године није урадила ништа за бољи живот грађана, које је „бомбардовала ријалити програмима“.

„Председник СНС-а Александар Вучић влада преко ријалитија сваконедељним гостовањима на телевизијама које емитују само ријалити и њега, дакле само ријалити. Власт бомбардује колективну свест са догађајима у задругама и паровима и прави јунаке од људи који учествују у таквим програмима“, рекао је председник Народне странке Вук Јеремић телевизији Наша.

Јеремић је истакао да је да се напредњачкој власти приближава крај и зато што процес срастања организованог криминала, који се одвија под Вучићевом диригентском палицом, не остаје непримећен у међународној заједници.

„Врло брзо ће овом режиму доћи крај и врло брзо ће одговарати пред законом сви који су чинили кривична дела“, рекао је Јеремић.  

Кандидат за градоначелника Београда Драган Ђилас рекао је да су током његовог мандата на челној позицији у граду изграђена два моста, а трећи скоро до краја, као и 45 обданишта, осам, девет основних школа, четири дома здравља, реновирани булевари, улице…

„Власт СНС-а је јединствена власт на свету, они не могу да наброје 10 ствари које су урадили. То је невероватно, на њиховом летку је прво фонтана, друго је лажно смањење незапослености, а трећег нема, трећи је Београд на води“, рекао је Ђилас.

Ђилас је истакао да гарантује да ће листа коју предводи у првих месец дана повећати плате за 15 одсто у здравству, просвети и безбедности, ако градска власт добије део надлежности у тим областима.

"Ми гарантујемо да ћемо у првих месец дана повећати плате 15 одсто, ако нам у пренесу део надлежности у здравству, просвети и безбедности, што је укупно седам одсто буџета", рекао је Ђилас.

Председник Покрета слободних грађана Саша Јанковић рекао је да ће Београд 5. марта ујутру бити слободан град и да се власти СНСа „врти одјавна шпица, јер лаж пуца и долази крај“.