Народна странка

Понош: ТВ Пинк би требало национализовати и усмерити новац на здравство и децу

Понош: ТВ Пинк би требало национализовати и усмерити новац на здравство и децу

 

Здравко Понош, потпредседник Народне странке је позвао председника Србије и министре у Влади Србије да се преселе на ТВ Пинк јер више времена проводе на Пинку него у обављању својих дужности и да тамо траже плату за учешће у забавном програму.

“Због злоупотребе националног ресурса – фреквенције, телевизију Пинк, након смене власти, треба национализовати и затим продати, а добијена средства усмерити на лечење деце коју данас лечимо захваљујући смс порукама”, рекао је Понош и додао „да би тако милиони смс порука послатих Пинку коначно добили неки смисао“.   

„Вучић и даље за све што не ваља у Сбији криви бившу власт и опозицију. Рачуна да су сви заборавили да је он од 25 година колико је у политици, осам провео на власти, а да његови коалициoни партнери у истом периоду само осам година нису били на власти”, изјавио је Понош.

 Потпредседник Народне странке је на трибини Савеза за Србију говорио и о последицама Вучићевих "руковања по иностранству".

 "После сваког његовог руковања са Блером или било ким другим по свету Србија без нечега остане, без неког националног ресурса, а на корак смо од губитка Косова. И сваки грађанин Србије кад види да се Вучић с неким рукује по свету треба да се забрине и да провери без чега је остао - без имања, посла или детета које одлази из ове земље" - рекао је Понош.