Народна странка

Понош: Суштина бојкота je показивање неспремности да учествујемо у циркусу

Понош: Суштина бојкота je показивање неспремности да учествујемо у циркусу

Потпредседник Народне странке Здравко Понош изјавио је данас да је суштина бојкота избора у показивању неспремности грађана и опозиције да „учествују у циркусу“, док они који заговарају излазак на изборе, а сада су у парламенту, то чине зарад личних интереса.

„Нећемо да због пар посланичких мандата ризикујемо будућност Србије. Председник Србије и СНС-а Александар Вучић се спрема да почини велику националну издају и хоће да ми својим присуством у парламенту дамо пристанак на издају“, рекао је Понош у разговору са грађанима Стамнице код Петровца на Млави, где је посетио породицу Крајић.

Понош је истакао да нема услова за слободне изборе јер су медији под контролом и јер су заробљене све државне институције.

„Ово је приватна држава у којој министар унутрашњих послова Небојша Стефановић свом оцу Бранку Стефановићу издаје дозволу за извоз оружја, и тужилаштво ћути и не реагује“, рекао је Понош.

Понош је навео да би на питање шта ће се догодити дан после избора које ће опозиција бојкотовати требало да одговори Вучић.

„Нека се Вучић пита шта ће бити дан после, јер то за нас нису избори. Нека се он правда свима, јер се он понаша као да му је државу оставио његов ћаћа, а ми смо сви поданици“, рекао је Понош.