Народна странка

Јеремић: Нисмо дозволили да бојкот пропадне

Јеремић: Нисмо дозволили да бојкот пропадне

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да је после недељних „лажних избора“ јасно да у Србији више нема демократије и да је власт “тотална, асполутна и диктаторска“.

„Ми смо све супротно од тога и настављамо нашу борбу. Српски парламент је данас једини у Европи без опозиције, уз могући изузетак Белорусије“, рекао је Јеремић у Новом Саду, где је разговарао са грађанима.

Јеремић је навео да је данас политичка ситуација много јаснија, и додао да су грађани јуче дали свој суд о онима који нису имали снаге да одрже реч.

„Народна странка је испунила обећање да неће учествовати на лажним изборима и није дозволила да бојкот пропадне. Остали смо чврстог става док су се други предомишљали и калкулисали. Поносни смо на то“, рекао је Јеремић.

Јеремић је најавио да ће Народна странка наставити и да после „лажних избора“ ради исто што и пре њих – да разговара са грађанима како би Србија требало да изгледа и како може да изгледа.

„Данас смо разговарали са грађанима Старе Пазове и Новог Сада, настављамо сутра у Београду, потом и у свим другим крајевима наше земље. Као што смо и обећали - након 21. јуна настављамо да радимо шта смо радили и до сада“, навео је Јеремић.