Народна странка

Народна странка Врање: Бахатост напредњачке власти превршила сваку меру, недопустиви напади на новинаре и грађане

Народна странка Врање: Бахатост напредњачке власти превршила сваку меру, недопустиви напади на новинаре и грађане

Председник Градског одбора Народне странке Врање Ђорђе Ристић изјавио је да је бахатост напредњачке локалне власти у том граду, на челу са председником градског одбора СНС-а и послаником Славишом Булатовићем, превршила сваку меру и поновио захтев да у Врању буду одржани ванредни локални избори.

„Најновији пример је нелегално копање канализације преко приватних поседа грађана до куће Булатовићевог таста у насељу Рашка. Радници ’Водовода’ су том приликом вербално напали и вређали новинара ’Врањских’ (www.infovranjske.rs) и сукобили се са грађанима који се противе нелегалном копању канализације“, рекао је Ристић.

Ристић је најоштрије осудио ове нападе који, како је истакао, јасно показују да локална напредњачка клика доживљава власт као плен и да је изнад закона који морају да важе једнако за све грађане.

„Нико не сме бити изнад закона. Јавна предузећа се не смеју злоупотребљавати у приватне сврхе“, рекао је Ристић.
Ристић је истакао и да су недопустиви напади на новинаре, који су у Врању све чешћи.

„Апелујемо да престану напади на ’Инфо Врањске’, јер нико нема права да новинаре спречава да раде свој посао у интересу јавности“, рекао је Ристић.

Ристић је рекао да ће Народна странка стати на пут напредњачкој бахатости, која ће ускоро постати ружна прошлост и у Врању и у Србији.