Народна странка

Гајић: Полиција ми прети да поведем рачуна, да ли има резервни план ако не поведем

Гајић: Полиција ми прети да поведем рачуна, да ли има резервни план ако не поведем

Председник Правног савета Народне странке, адвокат Владимир Гајић, изјавио је данас да начелник полицијске управе у Кикинди Душан Глишин „може само својим подређенима да поручује о чему би требало да поведу рачуна“, а не и Гајићу.

„Начелник Полицијске управе Кикинда чак и у свом јавном обраћању мени као адвокату дефакто прети упозорењем да би требало да поведем рачуна. Питам га - ако не поведем рачуна, да ли министар унутрашњих послова Александар Вулин и он имају неки резервни план“, упитао је Гајић.

Гајић је навео да је „комична тврдња Глишина да је полиција у служби грађана, имајући у виду резултате полиције у последњих десет година“.  

Гајић је истакао да је полиција у Кикинди чланици Главног одбора Народне странке Светлани Козић издала уверење тек након њеног протеста због понашања полиције.

Председник Правног савета народне странке рекао је раније данас да је полиција у Кикинди "тешко злоупотребљена" за преношење претњи Српске напредне странке Светлани Козић, јер је указала на "незаконитости и неправилности у раду" Предшколске установе "Драгољуб Удицки".