Народна странка

Светлана Козић: Странке у бојкоту су последња линија отпора да Србија не постане робовласничко друштво

Светлана Козић: Странке у бојкоту су последња линија отпора да Србија не постане робовласничко друштво

Посланица Народне странке у Скупштини Војводине Светлана Козић изјавила је да ће кампања бојкота бити снажнија од било које изборне кампање.

„Пред нама је задатак да што већем броју грађана објаснимо да избора у ствари ни нема, јер великом броју грађана није ни дата могућност да гласају по свом избору, већ по наредби оних од којих нам зависи посао, социјална помоћ, фирма...“, рекла је Светлана Козић за „Кикиндске“.

Светлана Козић је навела да су странке које ће бојкотовати изборе последња линија одбране да Србија не постане робовласничко друштво, јер СНС већ купује гласове, уцењује и застрашује грађане.

„Осим ваших новина, остали медији у Кикинди бирају да о проблемима у друштву ћуте, а оне суграђане који о тим проблемима говоре провлаче кроз блато. Стање је крајње неиздрживо и ми који се бавимо политикомнеретко трпимо озбиљно злостављање од стране режимских медија. Могу да нам прилепе етикету, а да не постоји ефикасан механизам да за то одговарају и сносе адекватне последице“, додала је Светлана Козић.

Светлана Козић је истакла да „странке опозиције које излазе на пролећне изборе немају капацитета ни да легално изађу на изборе“.

„Биће језива слика гледати како им СНС помаже да они помогну да избори изгледају као избори“, закључила је Светлана Козић.