Народна странка

Стефан Јовановић: Скупштина Народне странке 3. новембра, представићемо четири нова програма

Стефан Јовановић: Скупштина Народне странке 3. новембра, представићемо четири нова програма

Генерални секретар Народне странке Стефан Јовановић изјавио је да ће на Изборној скупштини Народне странке, заказаној за 3. новембар, бити усвојени програми за економију, односно подршку предузетништву, пољопривреду, ангажовање дијаспоре и очување културе и идентитета.

„Програм за економију биће заснован на развоју предузетништва у Србији и садржаће конкретне предлоге како да у Србији створимо средњу класу. Наше друштво мора да се базира на средњој класи, која је годинама уништавана“, рекао је Јовановић телевизији Наша.

Јовановић је навео да је председник Србије и СНС-а Александар Вучић српску економију засновао на платама од 250 евра.  

„Већина људи у нашој држави жели промене и плате од којих ће моћи да пристојно живе, јер им је доста уцена и притисака. У Србији 200.000 људи ради по уговорима о привременим и повременим пословима, и уцењени су губитком посла да гласају за владајуће странке и да донесу још пет гласова. То значи је милион људи уцењено да гласа за режим и да у Србији нема слободних избора“, рекао је Јовановић.

Јовановић је истакао да не постоје фер изборни услови, а да је бојкот избора на пролеће 2020. године најкраћи пут ка промени власти, јер ће режим након што опозиција бојкотује те избора бити принуђен да распише нове изборе под бољим условима, које ће изгубити.