Народна странка

Народна странка: Основан Градски одбор Ћуприја

Народна странка: Основан Градски одбор Ћуприја

Народна странка основала је Градски одбор у Ћуприји. Оснивачка скупштина је за председника одбора изабрала Зорана Траиловића, а потпредседнике Владану Миљковић и Мирославу Стаменковић.

Оснивачкој скупштини су присуствовали председник Извршног одбора Владимир Добросављевић, потпредседник Извршног одбора Лазар Ђуровић, као и председник омладине Иван Гајић.

Новоизабрани председник ГО Ћуприја истакао је да је овај одбор најјачи опозициони одбор у Ћуприји и околини.

„Свакодневно смо на терену и разговарамо са грађанима. То ћемо и наставити да чинимо. Ако се распишу избори, одбор у Ћуприји ће их спремно дочекати“, рекао је Траиловић и изразио увереност у смену градске власти у Ћуприји. 

Председник Извршног одбора Владимир Добросављевић је, коментаришући најновија дешавања на Косову и Метохији, истакао је да власт не води политику у интересу српског народа. 

„Присуствујемо потпуном урушавању политичке, економске, социјалне и идентитетске структуре од стране власти. У прилог томе иде и то што Вучићева Српска листа није оборила владу Косова и спречила изгласавање „војске Косова“, рекао је Добросављевић и додао да Вучић допушта да „наши сународници у Црној Гори и Републици Српској буду изложени огромним притисцима и покушајима мајоризације и асимилације“.

Председник омладине Иван Гајић истакао је да градске власти како ни у Београду, па тако ни у Ћуприји не воде рачуна о младима, као и да је њихов одлив из ових крајева сваке године све већи. Он је поручио да, ако ова власт није способна да обавља свој посао професионално и поштено, треба да се повуче.