Народна странка

Сукњаић: Весић и у овој кампањи отвара исте радове у Раковици, понавља лажна обећања

Сукњаић: Весић и у овој кампањи отвара исте радове у Раковици, понавља лажна обећања

Горан Весић и његова камарила јуче су још једном окупирали Ресник, а ресничко језеро им је, као и у свакој кампањи, послужило као резервоар из којег црпе сигурне гласове обманутих грађана.

Као да нису пре пола године, уз камере, раднике и тешку механизацију свечано најавили почетак радова и пројекат вредан 40 милиона, уз обећање да ће све бити готово у на пролеће 2020. године, Весић и компанија су поново отворили радове, али уз скромније обећање да ће се радити у три фазе, од којих је паркинг прва.

Ово представља наставак праксе актуелне власти да пред сваке изборе, уз камере, багере, камионе, раднике, најаве и отворе радове,
а чим се камере угасе, гасе се и машине, а радници повлаче на друго измишљено градилиште - већ много пута виђен циркус.

Иста ствар је и са Булеваром патријарха Павла, са делом Ибарске магистрале код Петловог брда и са свим другим пројектима које активирају само пред изборе.

Жао ми је што сматрају грађане Раковице некаквим рибицама којима не траје памћење и уверен сам да ће им се то, свакако, обити о главу.

Позивам грађане Раковице и Београда да покажу шта мисле о оваквом начину обмањивања и манипулације и да 21. јуна уживају са својим породицама и пријатељима, јер за нас, тога дана, избора нема!

Никола Сукњаић,
председник Општинског одбора Народне странке Раковица