Народна странка

Народна странка Београд: Сукњаић аргументовано указао на криминал, власт одговара лажима и увредама

Народна странка Београд: Сукњаић аргументовано указао на криминал, власт одговара лажима и увредама

Напади на председника Општинског одбора Раковица Николу Сукњаића и лажи који су изречене на лецима подељеним житељима те општине, само су још један доказ како пролазе сви који указују на криминалне радње садашње власти, али и доказ њеног примитивног начина борбе са политичким неистомишљеницима.

Грађани Раковице су током викенда у својим поштанским сандучићима затекли летке са фотографијама Сукњаића и низом бестидних лажи о њему.

„Када се борите против дивље градње, указујете на комуналне проблеме, говорите да је боље обезбедити књиге за децу него давати новац на бесмислене манифестације – они одговарају бујицом најпримитивнијих лажи и клевета о мени и мојој породици“, рекао је Сукњаић.

„Ово ће мене, али и све нас у Народној странци, подстаћи да се још више трудимо за добробит грађана, не само Раковице, већ и целог Београда. Ми народни новац из буџета општине нећемо трошити на штампање летака којима би се обрачунали са политичким неистомишљеницима, већ на унапређење живота свих грађана, док шарене летке остављамо њима да буду врхунац њихових способности“, истакао је Сукњаић.

 

Градски одбор Народне странке Београд