Народна странка

Лакић: Грађани не могу да региструју возила због сукоба у СНС-у

Лакић: Грађани не могу да региструју возила због сукоба у СНС-у

Народна странка позива министра саобраћаја Томислава Момировића да Влади Србије хитно предложи директора Агенције за безбедност саобраћаја јер грађани због неименовања директора не могу да региструју своја возила у складу са законом, изјавио је данас потпредседник Извршног одбора Народне странке Никола Лакић.

„Агенција нема директора због сукоба кланова унутар СНС-а, који су Момировићу и Влади Србије важнији од посла за којих их грађани плаћају. Момировић је најодговорнији за стварање овог проблема и грађани сада плаћају цену његовог улизиштва и полтронства према председнику Србије Александру Вучићу“, рекао је Лакић.  

Лакић је прецизирао да многобројни грађани, којима је потребно уверење о испитивању возила, већ 15 дана не могу да региструју своја возила јер за то не постоји процедурална могућност без директора Агенције.  

„Ово није први пут да влада својом неспособношћу намерно ствара проблеме грађанима и сличне ситуације се понављају више пута сваке године. Власт не само да није заинтересована да решава проблеме, већ је једино спремна да их додатно ствара“, рекао је Лакић.