Народна странка

Јовановић: Обрадовић из Крушика је пример који би требало да следимо, а не оне који дају легитимитет режиму

Јовановић: Обрадовић из Крушика је пример који би требало да следимо, а не оне који дају легитимитет режиму

Шеф одборничке групе Савеза за Србију у Скупштини Београда и потпредседник Народне странке Никола Јовановић изјавио је данас да је узбуњивач из „Крушика“ Александар Обрадовић пример грађанске храбрости и начина на који би требало бранити државу од „криминализоване власти“.

„Обрадовић је пример који би треблао следити и захваљујући њему нам се јављају многи узбуњивачи из јавних комуналних предузећа у Београду и из градске управе“, рекао је Јовановић телевизији Н1.

Јовановић је истакао да је градска управа Београда „криминализована и отворено се служи лажима“, а као пример „лажи и манипулације“ навео је изјаву заменика градоначелника Београда Горана Весића да шеф одборника СЗС није читао прави ребаланс градског буџета и да су реализоване инвестиције до 1. новембра у износу од 12,6 милијарди динара.

„Истина је да је реализовано 6,5 милијарди динара инвестиција, што је разлог због које се у Београду не граде нове школе, обданишта, фискултурне сале, канализација и водовод“, рекао је Јовановић.