Народна странка

Народна странка: Насиљем и вандализмом режим неће зауставити нашу борбу за слободну Србију

Народна странка: Насиљем и вандализмом режим неће зауставити нашу борбу за слободну Србију

„Стакла на канцеларији Општинског одбора Народне странке у Параћину разбијена су синоћ око 21:00 сат, а у контексту недавних дешавања овај вандалски чин може се разумети једино као још једна у низу порука Народној странци да одустане од своје борбе за ослобађање Србије од диктаторског режима. Одговор на ту поруку је да нећемо одустати, већ ћемо се још снажније борити“, саопштио је шеф Извршног одбора Народне странке Владимир Добросављевић и додао да је по позиву председника ГО Народне странке у Параћину Предрага Јашовића, случај пријављен полицији.

Добросављевић истиче да ниједан вид насиља или притиска неће зауставити Народну странку у борби за промене и изградњу нормалне Србије.

„Народну странку чине храбри и самосвесни људи и сваки напад је само разлог више да наставимо борбу. То доказује и случај који се догодио у Врању, али и напади на наше чланове у Врбасу, Смедеревској Паланци, Бујановцу и другим градовима.“

Народна странка подсећа да су пре недељу дана у Врању од стране насилника из Српске напредне странке претучени председник и потпредседник градског одбора Врање Ђорђе Ристић и Драган Павловић и да је режим заменом теза покушао да од насилника направи жртве.