Народна странка

Алексић: Позивам грађане у бојкот лажних избора, то је најбржи пут ка променама

Алексић: Позивам грађане у бојкот лажних избора, то је најбржи пут ка променама

Потпредседник Народне странке и народни посланик Мирослав Алексић позвао је све грађане Србије да бојкотују „лажне изборе“, расписане за 26. април, и да тиме јасно покажу да не подржавају даље уништавање Србије, које у претходних осам година спроводи режим председника Србије Александра Вучића.

„Грађани се питају и позивам их да бојкотују лажне изборе, које су расписали Вучић и Маја Гојковић“, рекао је Алексић.

„Изборе су расписали они који су у претходних осам година разорили државу и њене институције, задужили грађане за 10 милијарди евра, отели плате и пензије, од Скупштине Србије направили фарму у којој се арлауче и њаче, порушили приватне објекте у Савамали, страдале пилоте у хеликоптерској несрећи прогласили пијаним, уништили пољопривреду и српског сељака, отерали 500.000 људи из Србије за претходних осам година, а грађане називају капиларним гласовима“, истакао је Алексић.

Алексић је додао да су изборе су расписали они који су купили све медије са националним и локалним фреквенцијама, управљају државом са лажним докторатима и лажним дипломама, подржавају произвођаче дроге, они који чине све да у Србији цветају корупција и криминал и подржавају „насилника Јутку и Симоновића који пали куће новинарима“.

„Изборе су расписали они који су Албанцима предали сву власт на Косову и Метохији, а напунили своје приватне џепове, купили виле и саградили хотеле и отели најбоље фирме у Србији. Они данас позивају грађане да наставе да их подржавају. Грађани ће се на тај позив одазвати бојкотом, који је најбржи пут ка промени Вучићевог криминалног режима“, рекао је Алексић.