Народна странка

Алексић: Бојкот први корак у борби за слободу, режимски батинаши испред РТС-а доказ урушавања државе

Алексић: Бојкот први корак у борби за слободу, режимски батинаши испред РТС-а доказ урушавања државе

Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас да јучерашњи догађаји испред РТС-а, где је председник Србије Александар Вучић избегао сусрет са грађанима и истовремено послао своје батинаше на народ, показују да ће опозиција и грађани сами морати да се изборе за слободу, а бојкот је први корак у тој борби, јер нема никаквих услова за одржавање нормалних избора.

„Догађаји испред РТС-а су и коначни доказ урушавања државе, јер је Вучић послао своје батинаше да га бране од грађана који га не подржавају. То је и доказ да ће Вучић све већим притиском на народ покушати да изазове грађанске сукобе“, рекао је Алексић у разговору са грађанима Варварина.  

Да је храбар човек и државник, Вучић би морао да разговара и са како са грађанима који га подржавају, тако и са онима који га не подржавају и одговорио би на питања три студенткиње, навео је Алексић.

„Вучић је, међутим, кукавица која се лагодно осећа једино у студију са водитељкама наклоњеним његовој политици и када нема никога да му постави непријатно питање“, рекао је Алексић.