Народна странка

Алексић: Изборни услови свакодневно све гори, бојкот избора једини начин борбе

Алексић: Изборни услови свакодневно све гори, бојкот избора једини начин борбе

Први потпредседник Народне странке и народни посланик Мирослав Алексић изјавио је данас да је једини начин борбе делегитимизација власти кроз бојкот, јер режим до краја октобра није „ни за милиметар“ поправио политички амбијент и изборне услове, а пре свега у области медија, већ се ситуација свакодневно погоршава.

„Онима који из њима знаних разлога желе да изађу на Вучићеве лажне изборе на пролеће 2020. године, поручујем да једва чекам да видим какав ће му ’страшан ударац’ задати својим изборним резултатима под оваквим условима, а Савез за Србију и Народна странка ће се бојкотовањем система борити са грађанима којима је доста понижавања, притисака, гажења достојанства и бахатости“, рекао је Алексић у Ћуприји, где је разговарао са грађанима.

Алексић је истакао да је Ћуприја „прави пример бахатости“ напредњачког режима.

„После многобројних реакција јавности на то што су напредњачки јуришници Александар Мартиновић и Владимир Орлић као лажни предавачи у Вишој школи у Ћуприји оставили без посла девет жена, они и даље немају намеру да се тога постиде и да не примају плате које нису заслужили и зарадили, него су их некоме отели, а школа смањује број запослених јер нема довољно новца да исплати зараде“, рекао је Алексић.