Народна странка

Павловић: Набавка џипова за комуналну милицију је пљачка грађана у корист чланова СНС-а

Павловић: Набавка џипова за комуналну милицију је пљачка грађана у корист чланова СНС-а

Одборник Народне странке у Скупштини Београда Милош Павловић изјавио је данас да је набавка 18 џипова „ленд ровер дискавери“ за комуналну милицију од којих је сваки коштао по 33.000 евра „још једна у низу пљачки без оружја“ којима се новац грађана слива у приватне џепове власника фирми блиских СНС-у.

„Сумњамо да је овог пута реч о фирми ’Бритиш моторс’, чији је власник функционер СНС-а Остоја Мијаиловић, који је за своје ’заслуге’ добио и функцију председника Кошаркашког клуба Партизан“, рекао је Павловић у програму „Отворено“.

Павловић је додао да је данас као градски одборник поднео захтев за приступ информацијама од јавног значаја у којем тражио информације „преко кога је ишао лизинг, од које фирме је извршена набавка и да ли је све првенствено ишло преко Паркинг сервиса још 2019. године, као и да ли су возила нова или половна“.

„Заменик градоначелника Гогран Весић јуче се сликао поред возила која су регистрована 2019. године, а представљена су као нова, док је исти тендер обавио Паркинг сервис – 18 теренских возила са кровном надоградњом, алуминијумским фелнама…“, рекао је Павловић.