Народна странка

Тодорић: Режим пропагандном камарилом гуши свако другачије мишљење

Тодорић: Режим пропагандном камарилом гуши свако другачије мишљење

“Актуелна власт користи „пропагандну камарилу” како би угушила било који вид опозиционог деловања”, упозорио је члан председништва Народне странке, адвокат Владимир Тодорић и додао да се кроз режимске медије Тањуг, Информер и остале креирају афере којима се скреће пажња са ствари које заиста утичу на живот грађана Србије.

Он је оценио да режим у Србији има одлике тоталитарних система попут оних у Јужној Америци

„Ова власт је тоталитарна, јер она не жели да чује било какву критичку мисао нити од појединаца, нити медија а поготово не од опозиције”, рекао је Тодорић.

Реагујући на догађаје из Париза са прославе стогодишњице од победе у Првом светском рату, Тодорић је истакао да смо сведоци ревидирања историје, по ком би Србија која је изгубила трећину становништва у том рату требало да се “прогласи за кривца за почетак  рата”.

„Био сам фрапиран изјавом премијерке Брнабић да нећемо претерано да славимо годишњицу уједињења са Војводином да не би увредили Мађаре, а затим шокиран и увређен ћутањем на изјаве црногорских званичника  да је Србија тада окупирала Црну Гору, па у складу с тим видим и позицију коју је српски председник добио у Паризу“.

Гостујући у емисији Разоткривање на Тв Наша, Тодорић је поводом решавања косовског питања нагласио да нико неће бити већи Србин од Срба и да не треба очекивати да ће се Русија и земље ЕУ које нису признале независност Косова, противити уласку такозваног Косова у УН, уколико Србија на то својевољно пристине потпивањем споразума са Албанцима.

 „Мислим да се иза свега крије један трули споразум који за циљ има само то да обезбеди садашњем режиму опстанак на власти у наредне четири или пет година“.