Народна странка

Омладина Народне странке: Грађани гласају, функционери режима профитирају

Омладина Народне странке: Грађани гласају, функционери режима профитирају

Омладина Народне странке данас је у писаном саопштењу истакла да се гласањем на лажним изборима 21.06. легитимизује и продужава пљачка грађана Србије од стране функционера тренутног режима.

“Александар Мартиновић, Јоргованка Табаковић и Душан Бајатовић заједно на месечном нивоу добију 55 просечних плата грађана Србије које би покриле чак 16.200 оброка у народној кухињи или 540 тестова на вирус Ковид-19”, наводи се у саопштењу.

Омладинци су навели да је у времену пандемије и надолазеће економске кризе у најмању руку лицемерно да чланови СНС-а и СПС-а позивају да се изађе на изборе и тиме им се омогући још четири године лагодног живота који ће бити финансиран из џепова грађана Србије.

Поред актуелне власти, осврнули су се и на странке опозиције које су одлучиле да учествују на лажним изборима.

“У ситуацији када је Парламент као институција потпуно уништен, а свака дебата унапред обесмишљена, невероватно је да се и поједине опозиционе странке свесно одлучују да постану део тог накарадног система у којем ће бити плаћени за посао за који већ унапред знају да неће моћи да обављају”, стоји у саопштењу.

Они су позвали грађане да у недељу остану код куће и тиме одбију да буду саучесници у даљем економском и институционалном уништавању Србије.