Народна странка

Београд: Омладина Народне странке поставила изложбу кућа на продају на КиМ

Београд: Омладина Народне странке поставила изложбу кућа на продају на КиМ

Омладина Народне странке данас је у центру Београда, у Кнез Михаиловој улици, поставила слике српских кућа које су на продају на Косову и Метохији да би на тако скренула пажњу на тежак положај нашег народа у јужној српској покрајини.

Председник омладине Народне странке Иван Гајић рекао је да грађани Србије преко медија са националном фреквенцијом не могу да се тачно и објективно информишу о правом стању на терену.

"Уместо да се нашим грађанима на Косову и Метохији обезбеди перспектива за нормалан и достојанствен живот, актуелна власт у Београду тргује националним интересима на Косову и Метохији и тако покушава да обезбеди себи још неколико година цензуре и пљачке", навео је Гајић.

Акцији је присуствовао и повереник Омладине Народне странке из Грачанице Дарко Столић, који је рекао да председник Србије Александар Вучић често говори како је положај Срба на Косову и Метохији све бољи, али да слике јасно говоре да то није истина.

Омладинци су истакли да је цензура у медијима којом се крију резултати осмогодишње владавине напредњачког режима јасан знак да не постоје услови за фер изборе.