Народна странка

Народна странка поднела кривичну пријаву против управе „Првог партизана“ из Ужица

Народна странка поднела кривичну пријаву против управе „Првог партизана“ из Ужица

Народна странка поднела је кривичну пријаву против одговорних лица у фабрици „Први партизан АД“ из Ужица због сумње да су учинили кривично дело злоупотребе службеног положаја, јер су 29. маја донели одлуку да се запосленима у тој компанији исплати надокнада због одласка на митинг „Будућност Србије“, који је одржан 19. априла у Београду.

Пријава је поднета против генералног директора „Првог партизана“ Добросава Андрића, извршног директора за техничко-технолошке послове и производњу Михаила Топаловића и извршног директора за правне и економске послове Драгана Дејића,

Одлука управе "Првог партизана" конкретан је доказ злоупотребе државних ресурса у политичке сврхе, који јасно и недвосмислено доказује да су запослени у државним фирмама и администрацији организовано довођени на страначке скупове Александра Вучића.

Народна странка позива тужилаштво да покрене поступак против директора „Првог партизана“, како би се коначно увела кривична одговорност за злоупотребе државних ресурса и новца грађана у политичке сврхе, конкретно у корист владајуће партије и њеног председника Вучића.