Народна странка

Народна странка поднела кривичну пријаву против Лончара због изјаве о Црногорцима

Народна странка поднела кривичну пријаву против Лончара због изјаве о Црногорцима

Народна странка поднела је кривичну пријаву против министра здравља Златибора Лончара због кривичног дела изазивања националне, расне и верске мржње и нетрпељивости.

Златибор Лончар, човек који је јавну препознатљивост стекао као стажиста земунског клана, где се бавио како њиховим, тако и здрављем њихових жртава, изјавио је да “гледа да нема” Црногораца у српском здравству.

Тиме се смишљено и директно укључио у кампању Мила Ђукановића да унесе раздор међу грађане Црне Горе који с величанственом упорношћу и миром већ недељама бране своје светиње и право на слободу вероисповести.

Ово је разлог за велику забринутост и у Србији, јер режим малициозно ствара опасне разлике тамо где их нема међу грађанима наше земље. Тражење непријатеља међу нама, кад понестане спољних, традиционална је дисциплина Александра Вучића и његове банде још из радикалских дана.

Завиривање у родослов српских лекара и опредељење да здравствени систем Србије прочисти по националном и језичком кључу несумњиво заслужује кривично гоњење.

Стање у српском здравству је сваким даном све трагичније - одлазак лекара и медицинског особља, њихове мизерне плате, оронуле и неопремљене болнице, вишемесечно чекање на специјалистичке прегледе, неприпремљеност за борбу против опасних вируса, тек су неки од актуелних проблема.

Ништа од се тога не може променити на боље све док на се на челу здравственог система Србије налази корумпирани медиокритет који изазива неспокојство и осећај срама.

Лудило у које Србију увлачи Александар Вучић мора да се обустави док не буде касно. Зато бојкот Лончареве чистке у српском здравству, зато бојкот медија које режим користи да свађа грађане Србије, зато бојкот лажних избора!