Народна странка

Јеремић: Народна странка је сигуран избор јер нема никакав тајни договор са СНС-ом

Јеремић: Народна странка је сигуран избор јер нема никакав тајни договор са СНС-ом

Председник Народне странке и носилац листе „Сигуран избор. Озбиљни људи“ Вук Јеремић изјавио је данас да нико не може да доведе у питање да је та странка опозиција актуелној власти и истакао да Народна странка сигурно “не прави било какву врсту закулисних договора са СНС-ом“.

„Немају сви на опозиционој сцени такву историју понашања као Народна странка, па да се доводи у питање шта ћемо после избора, да ли бисмо могли да одемо на неко канабе или да направимо прелетање“, рекао је Јеремић Радио-телевизији Војводине.

Јеремић је истакао да ће Народна странка после избора бити руковођена искључиво политичким уверењима за које се залаже у кампањи – одбацивање „француско-немачког“ плана за независност Косова и Метохије, забрана копања литијума и промена система.

„Народна странка ће дати кључан допринос у промени система, а промена система значи све супротно од онога како се данас управља државом“, рекао је Јеремић.

Јеремић је навео да је последњих дана изложен жестоким нападима у јавности да је „пропагатор малигног руског утицаја у Србији“.

„Моје мишљење је да је врхунац страног малигног утицаја на Балкану у новијој историји било оних 78 дана бомбардовања Србије осиромашеним уранијумом са намером да нам се отцепи део територије“, рекао је Јеремић.