Народна странка

Јеремић: Вучић одбио телевизијски дуел, али је претио и вређао, позивао ме је да га ударим

Јеремић: Вучић одбио телевизијски дуел, али је претио и вређао, позивао ме је да га ударим

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да је са још три челника те странке дошао у Председништво Србије како би показали председнику Александру Вучићу да га се „не боје“ и да га питају „да ли је нормалан када позива људе на тучу“.

„Уредно смо се пријавили на портирницу, обезбеђење је било професионално и љубазно, позвало је кабинет председника, и Вучић је неколико минута касније сишао, али видно растројен. Унео ми се у лице и почео да виче на мене и упућује најгоре увреде. За то постоји много сведока, те речи нису за јавни дискурс и телевизију. То су биле личне и политичке увреде и претње“, рекао је Јеремић.

Јеремић је додао да је Вучић „инсистирао на томе да хоће да се бије“.

„Позивао ме је да га ударим, а ја сам га позвао да изађемо напоље. Он није пристао, и онда сам му предложио да причамо на телевизији. Вучић је то експлицитно одбио, рекао је да је да неће“, навео је Јеремић.

Јеремић, потпредседници Народне странке Мирослав Алексић и председник Правног савета Народне странке Владимир Гајић, били су данас у Председништву Србије након што их је Вучић јуче јавно позвао на тучу.