Народна странка

Јовановић: На изборе са онима који нису спремни на сарадњу са СНС

Јовановић: На изборе са онима који нису спремни на сарадњу са СНС

Генерални секретар Народне странке Стефан Јовановић изјавио је данас да ће та странка на нове изборе за Скупштину Београда, ако буду расписани, бити спремна да изађе са онима који нису спремни на предизборну или постизборну сарадњу са СНС”.

Јовановић је тако одговорио на питање портала Нова.рс да ли искључује могућност да на поновљене изборе у Београду, које је најавио председник СНС Александар Вучић, Народна странка изађе у коалицији са ССП.

„Грађане не занимају унутрашњи односи у опозицији, већ их занима да власт у Београду буде смењена и да после избора нико не изневери ни њихову вољу нити поверење евентуалним договорима са СНС. Народна странка ће на евентуалне поновљене изборе бити спремна да изађе са онима који нису спремни на предизборне или постизборне сарадње са СНС“, каже Јовановић.

Јовановић наводи да је Вучићева најава понављања избора последица ”постизборног мамурлука институција у Србији и истиче да још нису завршени избори одржани 3. априла”.

“А већ се најављују нови као последица договора председника две политичке странке и суспендовања свих институција”, наглашава Јовановић.