Народна странка

Народна странка Нови Сад: Гадости које десет година трпи Новаковићева породица резултирале сломљеним стаклом

Народна странка Нови Сад: Гадости које десет година трпи Новаковићева породица резултирале сломљеним стаклом

Пуних десет година траје бесомучно блаћење, вређање и сатанизација председника ГО Нови Сад Борислава Новаковића и његове породице од стране СНС.

Сваки грађанин Новог Сада има прилику да на скоро свакој раскрсници види плакате са карикатурама његовог лика и натписима лопов, издајник и слично.

Улаз и зграда у којој живи је потпуно излепљена и ишарана најпогрднијим садржајем усмереним против њега и његове породице.

Дрскост и безобзирност иде до те мере да се чак и  у ормариће комшија убацују леци са измишљотинама о некаквим покраденим милионима.

Сувишно је помињати монтиране судске процесе који су вођени против њега све са циљем да га дискредитују и обесхрабре да се бави политиком и не настави да разоткрива криминалне афере власти.

Таква врста прљаве кампање и цртање мете на челу је незабележено у историји Новог Сада.

Гадости које је његова породица морала да трпи свих ових година резултирале су разбијеним стаклом просторија СНС од стране његовог најмлађег сина.

Он је реаговао емотивно и погрешно јер није успео да се носи са притиском и неправдом према његовом оцу и због тога ће сносити последице.

Међутим, градски одбор Народне странке подсећа да последице за демолирање Градске куће, паљење бакљи и вређање опозиције са разгласа на крововима зграда за време полицијског часа, бушење гума члану савета МЗ Влади Илићу и још безброј сличних афера очигледно неће нико сносити.

 

Градски одбор Народне странке Нови Сад