Народна странка

Станковић Њењуловић: Локални избори у Неготину референдум – Народна странка или власт

Станковић Њењуловић: Локални избори у Неготину референдум – Народна странка или власт

Носилац листе Народне странке за локалне изборе у Неготину Крста Станковић Њењуловић изјајавио је данас да ће ти избори, заказани за недељу, 17. октобар, бити „општи референдум“, јер ће се грађани опредељивати између Народне странке и коалиције СНС-СПС.

„У Неготину је ситуација – Народна странка против свих, ми ли они. СНС и СПС излазе заједно на изборе и прикупљају потписе за још неколико листа за једнократну употребу које су на различитој страни од нас и које ће се следећи пут можда појавити тек на следећим локалним изборима“, рекао је Станковић Њењуловић телевизији Нова С.   

Станковић Њењуловић је навео да се кандидати СНС-а крију иза председника те странке Александра Вучића, који је „на свим билбордима и плакатима, а није кандидат за одборника у Неготину“.

„Очекујемо и подршку гласача странака и организација чије је листе одбила Општинска изборна комисија, а они су прикупљали потписе на законит начин, без притисака и уцена бирача и прикупљања личних карата унапред“, рекао је Станковић Њењуловић.  

Станковић Њењуловић је додао да је Народна странка документовала бројне неправилности које је починила власт током кампање и да ће их бележити и на дан избора.