Народна странка

Алексић у Крушевцу: Нисмо против градње ауто-пута, него смо против крађе и дупло веће цене

Алексић у Крушевцу: Нисмо против градње ауто-пута, него смо против крађе и дупло веће цене

Потпредседник Народне странке и трећи на листи „Уједињени за победу Србије“ Мирослав Алексић изјавио је данас у Крушевцу да се све државе света боре против корупције, а само у Србији тај коров залива власт, односно криминална организација која управља државом и комуницира Вељком Беливуком, вођом банде оптужене да је млела људе.

„У Крушевцу је урађено доста на изградњи инфраструктуре, али је питање по којој цени и за чије интересе. Ми нисмо против Моравског коридора, – ми волимо да се прави болница и гради пут, али не волимо када се тај пут плати милијарду евра уместо 500 милиона“, рекао је Алексић на предизборној конвенцији коалиције Уједињена Србија.

„Не волимо када министарка Зорана Михајловић са розе шлемом и у бунди од 5.000 евра каже ’ми овде градимо’. Одговараће када именујемо тужиоца за високу корупцију и усвојимо закон о лустрацији и када уведемо ред. Тада ћемо видети ко је шта плаћао и тада ћемо моћи да помогнемо нашу привреду и пољопривреду“, рекао је Алексић.  

Алексић је подсетио да се власт из буџета сваке године даје 200 милиона евра „странцима да запосле људе из Србије да мотају каблове“.

„Идеологија сиромаштва мора да се заборави и да идемо ка томе да сви могу нормално да живе и од своје плате, купе аутомобил, школују децу и граде кућу“, закључио је Алексић.