Народна странка

Алексић у Краљеву: Народ заслужује бољу власт, биће пара када сасечемо крађу

Алексић у Краљеву: Народ заслужује бољу власт, биће пара када сасечемо крађу

Потпредседник Народне странке и трећи на листи „Уједињени за победу Србије“ Мирослав Алексић изјавио је у Краљеву да „Србија заслужује боље од власти председника СНС-а Александра Вучића и његових бандита који народу краду будућност“.

„Биће пара када будемо сасекли крађу. Само на корупцији украду милијарду евра годишње, а ми ћемо тај новац уложити у људе. После промена 3. априла усвојићемо пакет закона о лустрацији, одузимању нелегално стечене имовине и именоваћемо тужиоца за високу корупцију. Ти закони омогућиће да ефикасно спречимо крађу и украдено вратимо народу“, рекао је Алексић на предизборној конвенцији коалиције Уједињена Србија.

„На изборима 3. априла бирамо између државе афера и државе закона, између државе лажи и државе истине, између државе која понижава грађане и државе која ће нам вратити достојанство, између државе мржње и државе јединства“, додао је Алексић.

Алексић је навео да „Вучић зна само да краде и да од свега прави ријалити“, и да га зато „номинује за избацивање на изборима 3. априла“.

„Моравски коридор је прво био уговорен за 500 милиона евра, а садашња власт је уговорила цену од милијарду евра. Нисмо ми против ауто-пута, него смо против пљачке. Зашто да за исту суму новца не изградимо два ауто-пута уместо једног“, упитао је Алексић.

Алексић је навео да у Врњачкој Бањи влада урбанистички хаос и да је хаос, а да је функционер СНС-а Зоран Бабић сазидао зграду на извору „Снежник“.

„Станове у зградама које граде функционери СНС-а купују Драган Ј. Вучићевић из ’Информера’, власник Пинка Жељко Митровић и слични“, закључио је Алексић.