Народна странка

Алексић: Кампања од понедељка, посетићемо сваки град и општину

Алексић: Кампања од понедељка, посетићемо сваки град и општину

Преузето са портала Н1.

 

Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић најавио је данас да ће представници листе Уједињени за победу Србије до избора 3. априла посетити сваки град и сваку општину у Србији и да ће грађанима представити програм, идеје и људе.

Алексић је телевизији Н1 рекао да ће кампања за парламентарне изборе почети у уторак у Нишу, док ће дан пре тога, у понедељак, кандидат за градоначелника Београда Владета Јанковић представити свој тим.

Потпредседник Народне странке је навео да ће коалиција Уједињена Србија имати контролоре на свим бирачким местима у Србији и подсетио да се месецима обавља обука како би се смањила могућност манипулисања резултата избора.

„Учинићемо све да спречимо крађу на бирачком месту, али ћемо спречити крађу и када се заврши гласање“, рекао је Алексић.

Алексић је додао да је програм коалиције Уједињена Србија заснован на циљевима праведна Србија, економски патриотизам, човек на првом месту и живот изнад профита.

„Праведна Србија значи да мора да се подвуче црта и да се врати одговорност. Сведоци смо да за 10 година ове власти нико није сносио одговорност. Сви који су се оглушили о правне регулативе и који нису радили у складу са Уставом мораће да одговарају“, рекао је Алексић.  
Алексић је додао да економски патриотизам подразумева побољшање услова у домаћој привреди и пољопривреди, као и помоћ предузетницима.

„Човек на првом месту и живот изнад профита значи да грађани више неће бити угрожени као до сада“, рекао је Алексић.