Народна странка

Народна странка: Заштитићемо Дивну, докторку из Горњег Милановца од политичког прогона

Народна странка: Заштитићемо Дивну, докторку из Горњег Милановца од политичког прогона

Народна странка осуђује претње докторки Дивни Симовић Шиљковић, запосленој у дому здравља у Горњем Милановцу и повереници Народне странке у том граду, која је добила упозорење пред отказ зато што је подржала еколошке протесте и учествовала у блокадама.

Заштитићемо Дивну Симовић Шиљковић од чисто политичког прогона који спроводи уплашени и све нервознији режим Српске напредне странке.

Режим председника Србије Александра Вучића је појачао кампању ширења страха и на мети су сви грађани који критички мисле и делују и не слажу се са политиком СНС-а.

Након пребијања моткама и чекићима и кућних посета полиције грађанима који су учествовали на протестима, као и слања прекршајних пријава учесницима блокада, власт се одлучила да прети отказима и лекарима који јавно критикују владајућу политику, и то док лекари и медицинске сестре масовно напуштају Србију, која нема довољно медицинског особља.  

Дивна Симовић Шиљковић је грађанима Горњег Милановца позната као угледна докторка, која је прошле године пет месеци у ковид режиму лечила заражене вирусом корона, а дневно обавља највише прегледа, око 70.

Народна странка ће заштитити докторку Дивну од прогона свим политичким и правним средствима.

Храбри грађани су ноћна мора уплашеног Вучића и његовог режима.

Сви који данас прогањају људе биће суочени са реваншизмом и одговараће пред законом због прогона који спроводе у име власти.

 

Народна странка