Народна странка

Радојевић градским челницима Чачка: Сетите се шта сте били пре СНС-а и размислите шта ћете бити после СНС-а

Радојевић градским челницима Чачка: Сетите се шта сте били пре СНС-а и размислите шта ћете бити после СНС-а

На конференцији за медије Градског одбора Народне странке Чачак тема је била саопштење чачанског одбора СНС. У том саопштењу наводи се да је СНС покушао да обједини све опозиционе групације и да себе представи као да су сами против свих, истакла је потпредседница Народне странке Чачак Виолета Марковић.

Препоручила бих да изађете међу народ да чујете шта грађани мисле? Да, знају и за тај роштиљ и за те рачуне, где је чија кафана била и да, сходно томе ће и гласати када дођу локални избори. Немојте ви да позивате на лагање и крадуцкање, читав град, не бих рекла град већ и Србија вам се смеје“, рекла је Виолета Марковић.

„Баш као што сада не успевате да сачувате бакарне кровове на болници, бакарне кровове, лимове и каблове на новоизграђеном дому здравља. Као што не успевате ни на цркви у Балузи Прељинској, како је прекрстисте Љубићској“, рекао је потпредседник Народне странке и председник чачанског одбора др Александар Радојевић.  

„Дакле, малолетници и сиротиња вам скидају бакарне кровове са објеката. Размислите да ли ће једног дана када тих лимова нестане остати лимови на вашим терасама, јер како радите чини ми се да ће брзо почети да скидају лимове и са ваших тераса. Треба да учите на личном примеру. Треба да погледате шта сте, где сте и ко сте били пре СНС-а и шта ћете и ко ће те бити после СНС-а, када сте почели да продајете и градске улице“, додао је Радојевић.

„Оно што вас боли, то можете да проверите, ви сте сада власт и проверите ко је где прекршио закон. Пошто сте на власти већ дуги низ година, ја се надам да сте кадри да проверите ко је када и где направио неко кривично дело“, закључио је Радојевић.

 

Преузето са портала Инфо прес.