Народна странка

Алексић у Зајечару: Преваранти неће победити у Тимочкој крајини ако сви изађемо на изборе

Алексић у Зајечару: Преваранти неће победити у Тимочкој крајини ако сви изађемо на изборе

Потпредседник Народне странке и трећи на листи Уједињени за победу Србије Мирослав Алексић позвао је данас у Зајечару грађане Тимочке крајине да изађу на изборе 3. априла и гласају за опозицију и да не дозволе да их „и трећи пут преваре људи попут Бошка Ничића и лекара Ненада Ристовића“.

„Сигуран сам да Зајечарце неће поново преварити и да знају коме могу да верују а коме не. Ничић је водио кампању против СНС-а и називао их лоповима, а онда им пао у загрљај када је добио гласове. Ристовић је одбио орден од председника Србије Александра Вучића као део своје кампање, а сада је на листи СНС-а“, рекао је Алексић у разговору са Зајечарцима.

Алексић је навео да нису само Ничић и Ристовић преварили грађане, него је „читав режим састављен о превараната и плагијатора“.

„Ако, не дај Боже, СНС победи на изборима, државу неће водити глумац Лазар Ристовски и лекарка Даница Грујичић, него опет они који су уништили Србију – теткин дезертер Александар Вулин, доказани плагијатор Синиша Мали, Ана Брнабић и слични“, рекао је Алексић.

„Са друге стране, на нашој листи Уједињени за победу Србије су људи иза којих се нико не крије, него су својим именом и презименом стали испред грађана и ставили се држави на располагање“, рекао је Алексић.

Председник Градског одбора Народне странке Зајечар Горан Калчевић рекао је да је штеточинска власт СНС-а тај град претворила у проклету авлију из које људи беже трбухом за послом и мозгом за достојанством.

„Власт у Зајечару за 10 година владавине није отворила ниједну фабрику, а продала је „суво злато Србије“, односно рудник у Бору, и тиме Тимочкој крајини доделила улогу рударске колоније са јефтином радном снагом“, рекао је Калчевић.

„То мора да се спречи, а први корак је да 3. априла сви изађемо на изборе и казнимо криминалну власт СНС-а“, закључио је Калчевић.