Народна странка

Бор: Опозиција уједињена, носилац листе из Народне странке

Бор: Опозиција уједињена, носилац листе из Народне странке

Општинска изборна комисија Бора прогласила је данас листу уједињене опозиције „Ми или они! Уједињени за Бор“ за локалне изборе заказане за 4. март, носилац листе и повереник Народне странке за Бор Драган Марковић рекао је да очекује победу и смењивање „неспособне напредњачке власти“.

„Надамо се победи и зато смо се и удружили и задовољан сам јер су се остале странке опозиције одазвале позиву Народне странке на уједињење. Верујемо да су грађани у претходном периоду увидели ко мисли добро Бору и да ће нас подржати на изборима, ценећи наш претходни рад“, рекао је Марковић.

Пун назив листе је „Ми или они! Уједињени за Бор – Народна странка, Демократска странка, Влашка народна странка, Заједно за Србију, Демократска странка Србије, Социјалдемократска странка – Драган Марковић“.

„Наш основни циљ је истина и никада нећемо лагати народ, колико год стварност била сурова. Тражимо глас суграђана јер их никада нисмо лагали, за разлику од власти која је обећавала бољи живот и нова радна места, а у стварности су јавни сектор довели на ивицу колапса, јер су пред колапсом највећа јавна предузећа, водовод и топлана, пошто дугују око четири милијарде динара“, рекао је Марковић.  

Марковић је додао да власт коалиције СНС-СПС у Бору не чини ништа за младе и да се број становника сваке године смањује.