Народна странка

Алексић у Брусу: Јутка мора да одговара за сва недела, ослободићемо Србију локалних кабадахија

Алексић у Брусу: Јутка мора да одговара за сва недела, ослободићемо Србију локалних кабадахија

Први потпредседник Народне странке и народни посланик Мирослав Алексић изјавио је данас у Брусу да председник те општине Милутин Јеличић Јутка мора да коначно буде разрешен, али и да одговара за сва своја недела, сексуалног узнемиравања више жена до корупционашких радњи.

„Окупили смо се испред Скупштине општине Брус да тражимо од одборника да, поред разрешења Милутина Јеличића Јутке, на дневни ред ставе и именовање новог председника општине, јер би он у супротном могао да обавља ту функцију све о избора будућег општинског челника“, рекао је Алексић.

Алексић је навео да је Јеличић све време покушавао да изврда и чинио све да се одржи на власти поред тога што је председник његове странке Александар Вучић најавио и обећао да ће бити смењен.  

„Ми му то нећемо дозволити и нећемо дозволити да се ниједан локални моћник и кабадахија, било да је реч о Јеличићу, бившем председнику општине Гроцка Драгољубу Симоновићу, директору Путева Србије Зорану Бабићу или било ком другом, бахати и малтретира грађане“, рекао је Алексић.

Алексић је истакао да опозиција има обавезу и одговорност да заступа интересе свих грађана над којима се бахате власт и локални моћници.

„То је наша обавеза и, пошто живимо у држави разорених институција грађани се морају међусобно подржавати у борби за слободу и правду“, рекао је Алексић.