Народна странка

Народна странка Врање: Бруталне лажи одбора СНС-а у Врању

Народна странка Врање: Бруталне лажи одбора СНС-а у Врању

Поводом саопштења Градског одбора СНС-а Врање и бруталних лажи које су у истом изнете, Народна странка Врање одговара следеће:

Изборна скупштина Градског одбора Народне странке Врање је један демократски процес где чланови Народне странке слободно бирају своје руководство које ће их представљати и предводити у наредне две године, колико прописује Статут Народне странке. Изборна скупштина је нешто што сте ви напредњаци давно заборавили оштро скретајући у диктатутуру којом владате како Србијом тако и вашом странком. То сто ви више од четири године нисте одржали Изборну скупстину, то је ваш проблем, јер се ви ионако ништа не питате, већ вам кадрове како у странци тако и на јавним функцијама постаавља Вучић и то баш преко конобара из Сурдулице, који у својој општини где је рођен не може да влада па то чини у Врању. Ми знамо да је за вас појам демократија неразумљив и то нас не брине толико јер знамо са ким имамо посла. 

И на крају, што се тиче Врањске Бање, господо напредњаци, да, имамо програм и спровешћемо га у дело, а део тог програма ће бити и процесуирање у складу са Кривичним закоником вашег нелегалног предсесника Градског одбора Славише Булатовића који је злоупотребом положаја и трговином утицаја отео школксо двориште Основне школе "Предраг Девеџић" у Врањској Бањи. 

Народна странка Врање