Народна странка

Београд: Општински одбор Народне странке Обреновац изабрао руководство и делегате за страначку скупштину

Београд: Општински одбор Народне странке Обреновац изабрао руководство и делегате за страначку скупштину

Општински одбор Народне странке Обреновац одржао је данас изборну скупштину на којој је за председника одбора изабран Игор Васиљевић. Изабрани су и делегати за Скупштину Народне странке, заказану за 22. октобар.

Скупу су присуствовали градски одборници, представници Градског одбора Београд и општинских одбора и представници Извршног одбора Народне странке.

Једна од четири повереника Народне странке за Београд и одборница у градском парламенту Ања Јевић рекла је да је Народна странка била изложена нападима због свог патриотског опредељења и залагања за очување Косова и Метохије у саставу Србије.

„Наш циљ остаје заштита националних интереса и територијалне целовитости државе и истовремено успостављање Србије као модерне европске демократске земље“, рекла је Ања Јевић.  

„Покушали су да промене срж политике Народне странке и њен ДНК, али смо то препознали и остали јединствени и компактни. Ослободили смо се терета и муља сада смо још јачи, јер имамо потпуно јасну политиком“, рекла је Ања Јевић.

Ања Јевић је истакла да Обреновац је пример доброг и стабилног одбора на чијем су челу часни људи којима је на првом месту опште добро и интерес грађана.

Васиљевић је рекао да се обреновачки одбор у претходних шест година, од када је основан, бори против лоше градске и општинске власти и савладава искушења којима је изложен.

„Одупрли смо се нападима који су долазили изван странке али и, нажалост, и из саме странке од људи који су је касније напустили“, рекао је Васиљевић.

„Имамо тим који ће Обреновац после промене власти учинити узорном градском општином и који ће решавати свакодневне проблеме грађана и радити у њиховом интересу“, додао је Васиљевић.

Председник Општинског одбора Народне странке Звездара Вид Нинић рекао је да је одбор у Обреновцу једна од најбољих локалних организација странке.

„Обреновачки одбор је постојан и чврст од оснивања Народне странке и сигуран сам да ће, као и звездарски одбор, остварити добар резултат на београдским изборима“, рекао је Нинић.

Нинић је навео да се Градски одбор Београд и сви општински одбори у главном граду припремају за изборе, како би били спремни за њих када год буду расписани.