Народна странка

Народна странка Вождовац: Брнабић дошла на Вождовац да мири СНС кланове уместо да решава проблеме грађана

Народна странка Вождовац: Брнабић дошла на Вождовац да мири СНС кланове уместо да решава проблеме грађана

Шефица београдског СНС-а Ана Брнабић дошла је у вождовачко насеље Степа Степановић да помири зараћене кланове Александра Савића и Иване Томић Илић. Бивши председник и садашња председница општине Вождовац воде две струје у СНС-у које се не споре око неких политичких или програмских ставова, већ око поделе плена и поделе моћи. 

Уместо да решава проблеме грађана којих је на Вождовцу много, премијерка се бави страначком расподелом утицаја и моћи. Парадоксално је да се састанак помирења одиграо у насељу Степа Степановић које је месецима саобраћајно одсечено јер је главни улаз у насеље блокиран. А обећани вртић и други садржаји никад нису изграђени упркос обећањима и договорима са локалним удружењем пред сваке изборе. У непосредној близини, реконструкција улице Браће Јерковић траје више месеци, а рок је пробијан више пута. Очгледно је да режим не интересују животи и проблеми грађана већ искљчиво повећање личног богатства.

Народна странка даје реч да ће сви они који су се огрешили о закон бити кажњени и процесуирани а њихова имовина ће бити одузета у складу са законом. Реваншизам ће бити спроведен прецизно и детаљно да бисмо државу спасили од криминала.

Народна странка Вождовац