Народна странка

Народна странка Раковица: Промене крећу из Неготина

Народна странка Раковица: Промене крећу из Неготина

Године 2021, у Србији влада мркли мрак. Не чује се људски глас ни мук животиња, Србијом влада страх. Диктатура, корупција, сиромаштво, напредњачка партократија, сурова реалност у нашој вољеној отаџбини. Страх у главама и костима људи, није лако у таквим околностима бити онај који таласа и пружа отпор. Није лако када безбедњаци отимају и туку члана Народне странке због једног твита. Није лако када они који имају критику на стање ствари у земљи, у најбољем случају, пролазе кроз медијског топлог зеца, када им се цртају мете на челу. Није лако тада бити онај који диже глас и буни се делима против свега што нас је снашло. 

У мрклом мраку, на истоку Србије у Неготину упалила се бакља слободе. Храбри Неготинци, један по један разбили су тмину на локалним изборима у њиховој општини. Поштеном политичком борбом у непоштеним, најмање речено, изборним условима праве резултат достојан поштовања. Уложили су највредније што имају – време. Време које су могли провести са породицима или пријатељима уложили су да табанајући по Неготину и неготинским селима допру до сваког човека. Преносили су наду промене, без озбира на мрак који их је окруживао. Уливали су поверење да овако више не може, да је време промене дошло. 

Без озбира на све притиске (капиларне гласове, претње и уцене), као и ометања на изборни дан (незаконита хапшења, физичке нападе, директну крађу гласова) они не само Неготину него и целој Србији показују  промене не само да су могуће, него и сасвим извесне. Владајућа, још кратко странка, показала је своје лице што је доказано. Видели смо на делу како изгледа њихова „масовна подршка“, која је остала забележена путем модерних аудио/видео технологија.

Ми, њихови саборци из Народне странке, свих одбора наше земље, салутирамо Крсти Станковићу Њењуловићу и његовим политичким гладијаторима. Због вас, народ верује да је слобода могућа, мрак ће бити растеран тако што ће поштени људи Србије исти растеривати од општине до општине, од града до града, палећи бакље слободе. Када се мрак разиђе, а лица и дела постану видљива и свачији траг као у снегу Србија ће постати праведна држава! Биће реваншизма по законима Србије! Имаћемо право да сами слободно одлучујемо и уређујемо нашу земљу! И нећемо допустити да нам се ово поново догоди, Србија ће постати модерна, уређена и развијена земља! 

Први корак био је најтежи, сада када видимо да је могуће, идемо право напред – ДО ПОБЕДЕ! Јер, драги саборци ЗНАМО СЕ! 

Народна странка Раковица