Народна странка

Народна странка Раковица: СНС ударио на избегле Србе, уцењује их и вређа

Народна странка Раковица: СНС ударио на избегле Србе, уцењује их и вређа

Председник општине Раковица Милош Симић по читав дан ништа не ради него одговара на текстове опозиционих странака и чисти варјачу за прављење ајвара. Општина се распада под теретом корупције и безакоња.

Миљаковац 3 јесте стихијски настао деведесетих, у време када је Александар Вучић носио гајбе са пивом својим политичким оцима који су цртали границе и "бранили" Србе. Тамо где су радикали бранили Србе, тамо више нема Срба, а негде су морали да се преселе.

Народна странка Раковица поносна је на своје суграђане који су се борили и преживели, да би после издаје власти у Србији избегли пред страдањима. Сачували су своју децу и породице и кренули из Хрватске, Босне и Херцеговине и са Косова да би неки од њих уточиште нашли на територији општине Раковица. Ту им је понуђена јефтина градња и смештај за прво време. Зидали су најбоље што су знали, а углавном су долазили из мањих места, где се није плански градило.

Раковчани нису тада ишли да наплаћују 10 марака сендвиче овим људима на граници, као што су то радили радикали деведесетих у време „Олује“.

Данас ти радикали, пресвучени у напредњаке, политички уцењују ове људе грађевинским материјалом и огревом, иако им то безусловно донира држава.

СНС требало би да буде срамота што ове вређа те људе, јер је њихова градња била нужда стицања крова над главом и уточишта од рата.

Какви то људи могу да замерају нешто деци која су на тракторима бежала од рата?

Што пре српски народ схвати какви су издајници и криминалци на власти, пре ће доћи слобода, једнакост и правда за све наше грађане.

 

Општински одбор Народне странке Раковица