Народна странка

Народна странка Бујановац: Митровић се хвали асфалтирањем путева, а из кленичког краја се исељавају читаве породице

Народна странка Бујановац: Митровић се хвали асфалтирањем путева, а из кленичког краја се исељавају читаве породице

Поводом изјаве народног посланика Ненада Митровића из СНС-а како се асфалтирају путеви у кленичком крају и како држава чини све да се овде боље живи, Народна странка Бујановац жели власти да скрене пажњу на неколико ствари.

Од укупног буџета који је намењен за путеве, а који износи 85 милиона динара за Српску заједницу је издвојено 5 милона динара, а за Албанску 80 милиона динара. Да је новац реципрочно подељен асфалтирало би се у свим селима у општини. У најмању руку би било срамота да се неко јавно хвали са тиме.  Наравно да нисмо против тога да се раде путеви у албанским селима, али код њих власт путеве и ради, а код нас бициклистичке стазе у ширини до 2,5 метара.

Митровић каже како држава ради све да боље живимо, председник његове странке је рекао да не да Газиводе и да не да Трепчу. А шта се десило сви знамо, уместо да на тим преговорима договори оне ствари које су битне за нормалан живот људи на Косову и Метохији и у читавој Србији, он се буса у груди, а народ остаје на мукама. 

Шта да очекујемо ми овде у Бујановцу?

Митровићу, председник је обећавао и отварање Гумопластике и Југокопа. Шта се десло са тим? Народ овде неће да једе асфалт него треба да ради и живи. Прошле године се из Кленичког краја иселило заувек 15 породица, да ли они беже због тога што живе у земљи која је економски тигар?

Саша Арсић 
регионални координатор Народне странке за Пчињски округ
председник ОО Народне странке Бујановац