Народна странка

Народна странка Вождовац: Због небриге режима поплављено насеље Војводе Влаховић

Народна странка Вождовац: Због небриге режима поплављено насеље Војводе Влаховић

Актуелни режим Српске Напредне Странке свакодневно демонстрира да је потпуно незаинтересован за проблеме грађана. Једино што им је важно јесте лично богаћење.

Вишегодишњи проблем са кишницом који има насеље Војводе Влаховић на Вождовцу актуелна локална власт је не тако давно „решила“ променом канализационих цеви. Том приликом је улица била раскопана и предуго затворена за саобраћај, што су становници трпели надајући се да ће њихов проблем бити решен. Актуелни режим је међутим способан само за намештање тендера и пуњење својих џепова па је тако и овај посао одрађен . Приликом сваке јаче кише дешава се поплава, што се догодило и јуче када је река фекалија текла низ улицу и поплавила више од 20 кућа.

У том тренутку режим на Вождовцу се бавио организовањем митинга странке теткиног мезимца у спортском центру Шумице. Уместо да обезбеде пре свега безбедан живот  и макар одржавају комуналну инфраструктуру  представници режима се баве коришћењем ресурса свих грађана у политичке сврхе. Страх од губитка власти у престоници који следи након следећих избора је код њих толико изражен и видљив јер на све начине покушавају да охрабре своје приморано и присиљено чланство.

Поручујемо им да је њихов страх потпуно оправдан јер ће јако брзо, већ након наредних избора, бити спроведен свеобухватни реваншизам не само према носиоцима функција већ и према „ботовима“ и уцењивачима који шире мржњу и лажи и притискају бираче. Одговараће и за небригу и поплаве као и за намештене тендере и пљачку. Без изузетка ће се сазнати свако име и неће бити повлашћених. Ми држимо реч!

Народна странка Вождовац