Народна странка

Александар Радојевић (Чачак): Власт предаје територију и државу странцима

Александар Радојевић (Чачак): Власт предаје територију и државу странцима

преузето са портала Ozonpress.net

На конференцији за медије Градског одбора Народне странке у Чачку, председник одбора др Александар Радојевић, прокоментарисао је изјаву председника Србије и СНС-а Александра Вучића да опозиција не долази на седницу Народне скупштине да конструктивним предлозима помогне одбрану Косова, већ долази ради самопромоције и пуке борбе за власт.

“Мени је јако интересантно ако узмемо као тачну тезу да се опозиционари окупљају ради сопствене промоције, да одмах поставимо и питање а шта то председник Вучић ради већ пуних 10 година са преговорима који трају заувек и трајаће вероватно доувек, како их он и држава Србија воде. За десет година на стотине пута је одлетео до Брисела, сваки дрес код који је обукао када је ишао тамо вреди колико плата целе једне смене у Дому здравља у Чачку. Чија је то промоција, промоција опозиције или њега и његових издајничких сарадника који воде преговоре тако да се никад не заврше у интересу Срба и Србије, или је у питању нешто треће. За то време у Србији се дешава борба за нова радна места како би Синиша Мали, мали министар и мали по свом презимену, рекао да ми без страних инвестиција не би  могли да преживимо. Вероватно да и не би могли јер је власт у последњих десетак година уништила у Србији све од чега смо у овој држави живели”,  рекао је др Радојевић.

Указао је на тврдњу актуелне власти да само Немачка у Србији запошљава 80.000 људи и да би се ускраћивањем пословања немачких фирми код нас и других инвестиција које добијамо из Европе по ком основу још 200.000 радника у Србији има посао, Србија урушила.

“Подсетићу министра Малог, да је само мали Чачак пре 30  година запошљавао 57.000 производних радника без иједног странца као финансијера или инвеститора. У Србији има 20 или 30 Чачака, ту је Београд који је 20 или 30 пута већи од Чачка или је бар толико пута више запошљавао људе такође без иједног странца. То значи да је у држави Србији тада било много више запослених људи него сада када сте странцима продали и државу и територију и народ све заједно”, закључио је др Радојевић.