Народна странка

Јеремић у Пожаревцу : Избори ће бити тренутак истине

Јеремић у Пожаревцу : Избори ће бити тренутак истине

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да су предстојећи избори „тренутак истине“ и последња прилика да се стане на пут спровођењу погубног “француско-немачког” плана, чиме би се неповратно заокружила независност такозваног “Косова”.

„Сви они, којима је интерес Србије на првом месту, требало би да буду свесни да данас, када судбина нашег народа и светиња на Косову и Метохији и целовитост државе виси о концу, једини одговоран корак може бити широко национално окупљање свих патриотских снага у Србији“, рекао је Јеремић у Пожаревцу, где је одржана Изборна скупштина Градског одбора Народне странке.

„Ту пре свега мислим на наше колеге из парламента – Нови ДСС-ПОКС, Заветнике и Двери – али и ванпарламентарне организације које се недвосмислено залажу за  државотворну, суверенистичку политику, као што је ДЈБ“, додао је Јеремић.

Јеремић је навео да се прозападна опозиција ујединила, и честитао им на томе.

„Нема оправдања да и странке патриотске оријентације то исто не ураде, ако нам је искрено стало до тога да се заустави срљање у пропаст и велеиздају“, закључио је Јеремић.

За председника Градског одбора Народне странке Пожаревац изабран је Ненад Илић, а изабрани су и делегати за Скупштину Народне странке, заказану за 22. октобар.